Sales-/Project Manager

Modular Pontoon Systems (MPS) is een maritieme dienstverlener die gespecialiseerd is in verhuur en verkoop van maritiem equipment zoals koppelbare containerpontons, hefeilanden en werkschepen voor diverse toepassingen. Onze klanten opereren wereldwijd, ons materieel wordt ingezet voor uiteenlopende projecten.

Met ons equipment kunnen we onze klanten aansluitende oplossingen bieden en een one-stop-shop zijn voor korte- èn lange termijn projecten.

Bij MPS staat de klant voorop, we streven ernaar om aan te sluiten bij hun (project)behoeften. Met onze aanpak, expertise èn eigen ontwerp- en productiefaciliteiten zijn we in staat om creatieve oplossingen te bieden.

De functie

Als Sales-/Project Manager werk je in een compact team. Je bent voor onze klanten bezig vanaf aanvraag tot aan het eind van het project. Je werkt met bestaande klanten die je al kent, maar ook met nieuwe klanten die hun vraag bij ons uitzetten. Het is voor jou vanzelfsprekend om klanten een best passende oplossing te bieden vanuit het portfolio van MPS en je vindt het geen probleem om alternatieve oplossingen te bedenken. Tijdens de uitvoering van het project bewaak je de tijdige en juiste levering van de producten en je zorgt ervoor dat de klant op de hoogte wordt gehouden. Na de levering blijf je contact houden met de klant.

Profiel

Je hebt MBO+/HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur ervaring in de maritieme sector, scheepsbouw, aannemerij of waterwerken. Je hebt een duidelijke visie op de verkoop van onze producten en voert die visie, in samenwerking met jouw collega’s, uit. Het is voor jou geen probleem om in een klein team te werken. Je vindt het geen probleem om in het Engels te spreken en te corresponderen. Tot slot ben je thuis in MS Office programma’s en je raakt gemakkelijk bekend met softwarepakketten.
Persoonlijke eigenschappen
Je bent initiatiefrijk en je richt je vooral op mogelijkheden. Je vindt het een uitdaging om van een “nee” een “ja” te maken. Je bent in staat om een goede, duurzame relatie met jouw klanten op te bouwen en je hebt betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Je vindt het geen probleem om alle aspecten van het werk zelf te doen en het is voor jou heel gewoon om snel te kunnen schakelen tussen verschillende werkzaamheden.

Wat biedt Modular Pontoon Systems (MPS)

  • Een baan met verantwoordelijkheid en uitdaging
  • Een plezierige, dynamische werkomgeving in een gedreven team van jonge professionals
  • Ruimte en waardering voor nieuwe initiatieven en ideeën
  • Een platte organisatie met korte communicatielijnen
  • Een marktconform salaris met bijpassende arbeidsvoorwaarden
  • Mogelijkheid om met het bedrijf mee te groeien

Solliciteren

Solliciteren kan door een email te sturen naar het volgende emailadres: info@mpsbv.com. Hierin kun je jouw motivatie toelichten én je CV in de bijlage meesturen. Ook voor vragen over de procedure kun je naar dit adres e-mailen.

Modular Pontoon Systems B.V.

Veerdam 1
5308 JH Aalst (GLD)
The Netherlands

T: +31 (0)418 – 67 80 86

W: www.mpsbv.com
E: info@mpsbv.com